8.15.2013

REVIVE SNAILS EXTRACT® КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ

Получих крема и още няколко продукта отNatural Garden Ltd..За което  много благодаря!Първо ще  споделя мнението си за крема за ръце.Най-напред изпробвах него.Но преди това,малко инфо за марката и екстрактът от охлюви.


Natural Garden Ltd. е българска компания, която се занимава с отглеждане на охлюви, извличане и обработка на екстракт от охлюви и влагането му в козметични продукти. Ние внимателно подбираме природните ресурси, използвани за производството на нашите продукти. Изградили сме и успешно сме стандартизирали различните линии за производство. При производството се спазват строги процедури и упражняваме безкомпромисен контрол на качеството, съобразен с европейските изисквания.


Фермата ни за охлюви се намира в Южна България, в региона на град Пловдив. Екологично чист район, богат на зеленина и растителност, без индустриално производство.


През 2008 година започнахме със закупуване на репродуктори от вида Helix Aspersa и изградихме зала за репродукция (за снасяне) и паркове за угояване.

Създадохме паркове за специално отглеждане на охлювите, от които се извлича екстракта.


За три години увеличихме капацитета на люпилнята четири пъти и изградихме лабораторията за извличане на екстракт.

А екипът ни от специалисти разработи продуктите от серията Revive Snails Extract®, които вече са хит на Българския пазар сред ценителите на висококачествената козметика.

                                                   Екстракта от охлюви:


ЕKСТРАКТЪТ СЕ ИЗВЛИЧА ОТ ЖИВИ ОХЛЮВИ, БЕЗ ДА ИМ СЕ НАНАСЯ НИКАКВА ВРЕДА.

СЪДЪРЖА ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ В ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМ ВИД:

АЛАНТОИН – отстранява мъртвата кожна тъкан и стимулира изграждането на нови клетки, поддържа равновесието на влагата (хидратира) и подмладява кожата. 

 КОЛАГЕН – протеин, който стяга кожата и я прави по-здрава.

ЕЛАСТИН – протеин, който подобрява еластичността на кожата и я прави по-гъвкава и гладка.

 ВИТАМИНИ А, С, Е – възстановяват и подмладяват кожата. Витамин А засилва образуването на нови тъкани, витамин C е силен антиоксидант, витамин Е предпазва кожата от свободно-радикалови процеси и предотвратява преждевременното й застаряване.

 ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – почиства кожата от мъртвите клетки и спомага за създаването на нови.

  ЕКСТРАКТЪТ ОТ ОХЛЮВИ е известен с факта, че регенерира тъканта и възстановява счупената черупка на охлюва. Един от първите, който е използвал екстракт от охлюви в мехлеми против бръчки, е древният грък Хипократ, който се смята за баща на медицината. При наблюденията си той забелязал, че екстрактът от охлюви помага при възпалени области по кожата. Охлювът не страда от кожни инфекции. Кожата на охлюва е с подобни структурни елемент като нашата и затова аналогичен ефект настъпва и с човешката. ПРАВИ Я ЗДРАВА И КРАСИВА.




Продуктите на марката може за закупите онлайн или в някои от магазините им,които може да видите тук.



                   ..........................................................................................................................................................................................

REVIVE SNAILS EXTRACT® КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ И „HELIX ASPERSA”     

       

 

РЕГЕНЕРИРАЩ БИОЛОГИЧЕН ПРОДУКТ, pH НЕУТРАЛНО


СЪС 100% ПРЕЧИСТЕН ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ



НЕ СЪДЪРЖА ОЦВЕТИТЕЛИ И АРОМАТИ, ЗА ДА НЕ ПОТИСКА ДЕЙСТВИЕТО НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРИРОДНИ ВЕЩЕСТВА И ДА НЕ ДРАЗНИ ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА


ПОДХОДЯЩ ЗА: ВСЕКИ ТИП КОЖА, ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ.
Описание на продукта

  • Хидратира
  • Подхранва
  • Стимулира подновяването на клетките
  • Нормализира пигментацията на кожатa
  • Помага при:

- изгаряне и при нараняване,

- белези от рани и изгаряния
          -Възстановява напуканата кожа на ръцете



СЪСТАВ: AQUA, GLYCERIN, HELIX ASPERSA EXTRACT, PRUNUS AMYDDALUS DULCIS OIL, DIMETHICONE, RETINYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN,METHYLISOTHIAZOLINONE, BHT 


50ml. 
ЦЕНА:9.80
  
МОЕТО МНЕНИЕ:

В предна моя публикация бях писала за едни обриви,които ми се бяха появили.Останаха ми белези по ръцете.Като получих крема,видях,че помага при белези.Започнах да се мажа всяка вечер,преди лягане.Сега е много горещо за мазане през деня.Нанасях обилно количество и оставях  да попие.Ето така изглеждаха ръцете ми преди да започна да се мажа с крема.

Ясно се виждат едни малки точици.Това са белезите.Преди бих си купила крем за белези от аптеката,но те не миришат приятно,по-скъпи са,а и не правят кожата мека.Сега,след две седмица ползване,ръцете ми изглеждат така:



Вижда се,че белезите са избледнели.Кожата е напълно възстановена.Това се дължи на екстракта от охлюви.Определено помага при този тип белези.Не бих се спряла на тези от аптеката,а ще си купя този,ако някой ден ми потрябва пак.


Крема е със снежно бял цвят,няма мирис.НЯМА ПАРАБЕНИ!

Затваря се плътно,изключително удобен за използване.Побира се и в малка чантичка. Попива бързо,хидратира дълготрайно.Подходящ е за зимата,когато ръцете се напукват от студа.


*Продукта ми е изпратен за проба.Изказвам лично мнение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар