8.20.2013

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕKСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ „HELIX ASPERSA”

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕKСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ „HELIX ASPERSA” 

Аз получих 10 тестера,по 2 мл.Стигнаха ми около 3 седмици,като се мажех сутрин и вечер цялото лице и не забравях и околоочния контур.Няма мирис,цвета му е бледо-бял.Икономичен е и ми стигна за доста време.Намали пигментните петна по лицето,който бях получила от морето миналата година.Изравни тена на лицето,направи го сияен и изчистен.Не махна изцяло петната,но ги поизсветли.Белезите от акне,също намаляха видимо.Крема за ръце от същата серия ползвах за белези и ми помогна.Попива бързо,не лепне.С UV филтър,който е много важен зимно време,а доста от нас го забравят.Сега,след като го пробвах и видях,че се справя с пигментните петна не бих се спряла на друг продукт.




Плюсове:

  1. БЕЗ ПАРАБЕНИ.

  2. НЕ СЪДЪРЖА ОЦВЕТИТЕЛИ И АРОМАТИ

  3. ПОДХОДЯЩ  ЗА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА.

  4. КЛИНИЧНО ТЕСТВАН

  5. ХИПОАЛЕРГИЧЕН

  6. С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ

  7. 3 В 1 - ДНЕВЕН,НОЩЕН И ОКОЛООЧЕН КОНТУР крем за лице с UV филтър

ПОДХОДЯЩ ЗА: 

  • ВСЕКИ ТИП КОЖА

  • ЗА  МЪЖЕ И ЖЕНИ 

  •  ВСЯКА ВЪЗРАСТ


Помага при:
1.бръчки
2.пигментни петна
3.акне и белези от акне
4.белези от рани и изгаряния,хирургически белези
5. Успокоява кожата след слънчеви изгаряния

Крема е СЪС 100% ПРЕЧИСТЕН ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ,КОЙТО СЪДЪРЖА: 

АЛАНТОИН – отстранява мъртвата кожна тъкан и стимулира изграждането на нови клетки, поддържа равновесието на влагата (хидратира) и подмладява кожата.КОЛАГЕН – протеин, който стяга кожата и я прави по-здрава.ЕЛАСТИН – протеин, който подобрява еластичността на кожата и я прави по-гъвкава и гладка.ВИТАМИНИ А, С, Е – възстановяват и подмладяват кожата. Витамин А засилва образуването на нови тъкани, витамин C е силен антиоксидант, витамин Е предпазва кожата от свободно-радикалови процеси и предотвратява преждевременното й застаряване.ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – почиства кожата от мъртвите клетки и спомага за създаването на нови.

 

Забавя стареенето,намалява бръчките,подмладява кожата,стимулира подновяването на клетките,нормализира пигментацията на кожатa,помага при белези и пигментни петна.Хидратира и подхранва кожата.НЕУТРАЛНО pH.Клинично тестван.

 

40ml. 

Цена 43 лева.

*Продукта ми е изпратен за проба.Изказвам лично мнение!

REVIVE SNAILS EXTRACT® SUN CARE и AFTER SUN CARE LOTION


 Продуктите, за които ще пиша днес са REVIVE SNAILS EXTRACT® SUN CARE LOTION SPF 50 и успокояващ и възстановяващ лосион след излагане на слънце
REVIVE SNAILS EXTRACT® AFTER SUN CARE LOTION.Бяха ми изпратени от марката преди известно време,но чак сега успях да ги пробвам.


REVIVE SNAILS EXTRACT® SUN CARE LOTION 
     
Висока защита  SPF 50 /  UVA+UVB

Моята кожа е средно тъмна,през цялата година.Имам си нещо като постоянен тен.Но винаги когато ходя на море,изгарям още първия ден.Дори под чадъра и със 30 фактор.Имам много чувствителна кожа.До сега не бях ползвала 50 фактор,защото си мислех,че за моята кожа е много силен.Останах много доволна от този слънцезащитен продукт.Наистина защитава кожата от вредните лъчи.3 дни на плажа,без чадър и само с REVIVE SNAILS EXTRACT® SUN CARE LOTION SPF 50,не само,че не съм изгоряла,но и имам страхотен тен.
Бързо попива,не оставя мазен слой и следи,а лек блясък върху кожата.Нанасях обилно,след всяко топване в морето,а през другото време на всеки час.Винаги най-бързо ми изгарят раменете и лицето,но сега дори не съм зачервена,а тена е страшно красив.Определено бих препоръчала лосиона,за хора,който стоят максимално време на плажа и са без чадър.Има много фин аромат,почти не се усеща.Няма парабени.
                         От марката:


Последно поколение слънцезащитна грижа за лице и тяло, която ефективно ЗАЩИТАВА кожата от вредното влияние на UVA и UVB лъчите, като едновременно с това я РЕГЕНЕРИРА и ВЪЗСТАНОВЯВА. Нашата кожа е подготвена максимално за стреса от продължителното излагане на агресивните слънчеви лъчи и ни кара да се наслаждаваме още по-пълноценно на своята почивка както на планината, така и на морето.
Слънцезащитните продукти са иновативни и единствени по рода си*. Това е първият** слънцезащитен лосион, който възстановява и дарява кожата с всичко най-ценно за нея, докато сме изложени на слънце, осигурявайки ни надеждна защита от вредните UVA  и UVB лъчи.
Екстрактът от охлюви спомага за регенерирането и възстановяването на кожата, маслата от бадем, какао и екстрактът от лайка подхранват и омекотяват кожата, докато UV комплексът осигурява надеждна защита от вредните слънчеви лъчи. Нежната текстура хидратира кожата в дълбочина и я кара да се чувства наистина добре - дори и на слънце
Всички продукти от серията са обогатени с уникален възстановяващ комплекс от активни съставки, включващ екстракт от охлюви, масла от бaдем и какао, както и екстракт от лайка.Всички продукти са с много удобна опаковка.Лосиона се стича перфектно и не остава нищо по стените.


Подходящ е за:
  • всеки тип кожа
  • цялото семейство,деца над 3 години
  • лице и тяло


 Плюсове:
  • няма аромат
  • без парабени
  •  подходящ за всички възрасти
  • за цялото тяло и лице
  • подмладява кожата
  •  с екстракт от охлюв

Цена 34.90 за 250 мл.
Хаби се много бавно,изключително икономичен е.Ползвахме го цялото семейство,а даже и остана около 60 мл.
МОЯТА ОЦЕНКА:5+/5

REVIVE SNAILS EXTRACT® AFTER SUN CARE LOTION


 След слънчевите бани,използвах лосиона за след слънце.И той като слънцезащитния няма парабени и аромат.Нанася се на измита кожа.

Цвета му е бял.Попива бързо,не оставя петна.Хидратира,омекотява и успокоява кожата.Удължава тена.



 Подходящ е за:
  • всякакъв тип кожа
  • силно дехидратирана
  • изгоряла
  • чувствителна

Плюсове:
  • за цялото семейство
  • с екстракт от охлюв и D-пантенол
  • за всеки тип кожа,за цялото тяло и лицето
  • лесен за ползване
  • без мазен филм
  • подмладява кожата

Цена 19.90 за 250 мл.
МОЯТА ОЦЕНКА:5/5
*продуктите са ми изпратени за проба.