6.24.2013

KEUNE...THE ART OF HAIR

 Здравейте,преди известно време получих два продукта на марката Keune.

Благодаря много за възможността да изпробвам тези прекрасни продукти.

Дойде време да кажа мнението си за тях,но преди това малко информация...


Кeune Haircosmetics е независим, семейно управляван Холандски производител на продукти за коса за професионални фризьори. Оснавана през 1922 година от Ян Кюн – един от откривателите на формулата на къдрина – Keune се е развила като мултинационална компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за коса в индустрията за красота.


Главното управление на Keune е разположено в Соест, Холандия.


 МИСИЯ

Keune означава елегантност, творчество и съвременен вид на косата. Продуктите и работата с Keune са на разположение на клиентите само в професионалните фризьорски салони. Заедно с фризьорските салони Keune развива продуктите за коса и услугите, които те ще предлагат на своите клиенти.


Един от отличните образци на Keune е Tinta Color, един много успешен продукт, който направи фирмата световно известна. В допълнение, продуктовият имидж на Keune е много лесно разпознаващ се благодарение на черно-сребристата опаковка и изключителното действие на продуктите от всички линии. Keune е един наистина елегантен елемент във всички професионални и ексклузивни фризьорски салони.


Политиката на Keune засилва нейната позиция като линия, която поставя стандарт за „Изкуството за Дизайн на Коса”. Всички продукти на Keune се разработват и произвеждат в фирмената лаборатория и фабрика в Холандия.

Продуктите на Кюн може да намерите във фризьорските салони тук




Не съм доволна от повечето шампоани за мазна коса,по простата причина,че не вършат никаква работа.Пробвала съм какво ли не,но моето омазняване на косата става след ден и половина,за това в началото бях скептична,но само в началото:)


Шампоана е от серията KEUNE CARE LINE подхранва косата и помага за балансирането на естествената функция на скалпа. Етеричните минерали с естествен произход играят ключова роля. Третирането с помощта на Етерични Минерали ще осигури дълготрайно подоброние на състоянието на косата и скалпа. Косата ще стане копринено мека и лесна за поддържане


 DERMA REGULATING -БАЛАНСИРАЩО ЛЕЧЕНИЕ НА МАЗЕН СКАЛП

Дерма контролиращ Комплекс: Био-Сяра и Бетаини регулират нивото на себума на скалпа.

Причината за мазната коса обикновено е следствие от небалансираната фунция на скалпа. Keune Care Line предлага дълготрайно разрешение за мазна коса, чрез балансиране фунцията на скалпа. Използването на Био-Сяра постепенно ще регулира прекалено активните мастни жлези. Тази линия също така предотвратява заплитането на косата.

 КАЧЕСТВА:

-    Етеричните Минерали балансират функцията на скалпа

-    Био Сярата и Бетаините регулират секрецията на себум

-    Екстрактите от високопланински билки имат успокояващ ефект върху скалпа



Продуктите бяха в много практично несесерче с картичка.




Аз получих Derma Regulating Шампоан.

  Дълбоко почистващ шампоан за грижа на мазен скалп и коса. Етеричните Минерали и Био-Сярата успокояват скалпа и намаляват производството на себум.

 За мен  това е един от най-добрите шампоани, които някога съм ползвала.Освен лъскавина и мекота на косъма и измива перфектно.Изключително икономичен .Нужно е съвсем малко от него. С Derma Regulating косата ми се омазнява след 3 дни,което е перфектно,защото не е хубаво  да се мие толкова често.Цвета му е зелен и мирише приятно.Опаковката е уникална,ако се пусне по магазините,според мен ще се хареса на хората първо по външния вид,а след като го пробват няма да си купят друг.

Предлага се в опаковки от 250 мл и 1000 мл.

Моята оценка за шампоана е 4.5/5

Единственото,което не ми харесва,е че не може да се купи от магазините,а само от фризьорски салон.


                                    Vital Nutrition Неизплакваща се маска-крем

 

 


Неизплакваща се маска-крем с Нутри Инжекционна технология: Течен Кератин, Провитамин В5 и Витамин Е подхранват и възстановяват косъма отвътре и отвън. Косата е жизнена и мека отново, защитена през целия ден.


КАЧЕСТВА:

-    Провитамин В5 прониква дълбоко в ствола на косъма и регулира водният баланс

-    Течен кератин подхранва косата и я овлажнява. Възстановява еластичността и подсилва косата.

-    Полиамин  - има анти-статичен ефект

-    Катионите подобряват устойчивоста

-    Витамин Е предпазва косата

-    Подходящ за всекидневна употреба


Използва се на суха или мокра коса.Аз го нанасям на мокра,защото по лесно я разресвам.Слагам малко количество,защото е мазничко,размазвам на ръцете и после нанасям на косата по дължина.Не пропуска и корените,защото маската не омазнява излишно.Попива бързо,няма нужда от изплакване.Точно това ми харесва най-много в нея.Балсамите се измиват много лесно и после няма никаква полза от тях,пък ако не го изплака косата ми си седи мазна.

Косата ми по принцип не е много гъста,но се заплита доста и така се накъсва при сресване,когато е мокра.Маската прави косата мекичка,лъскава и лесна за оформяне,освен,че помага за по-лесното й разресване.Мирише хубаво и аромата се запазва за няколко часа.Нямам цъфнали краища,но и докато я използвах през този един месец не ми се появиха.Опаковката е удобна и лесна за ползване.Продукта се изхаби целият,до дъно.Нищо не остана по стените.Двата продукта ми стигнаха за малко повече от месец.


РЕЗУЛТАТ:

• По-гъвкава, блестяща и обемна коса

• Има анти-статичен ефект и прави косата лесна за разресване

• Възстановява „цъфтящи” краища

• Здрава структура на косата

 

 

 

Предлага се в опаковки по 50 мл.

оценка5/5

Като заключение ще кажа,че няма по доволна от мен.Шампоана се справи с проблемното омазняване,а маската със заплетената коса.Определено ми харесаха продуктите,сега само трябва да намеря от къде да си купя.

*Продуктите са ми изпратени за проба и ревю.Изказвам лично мое мнение!