3.09.2013

beauty and fashion

beauty and fashion

Topshop
topshop.com

Short skirt
$30 - fashionunion.com

Juicy couture tote
revolveclothing.com

Anita ko
$18,310 - net-a-porter.com

Miss selfridge
missselfridge.com

Ревю:) Bio козметика Sante

Здравейте!Подготвила съм Ви едно ревю и впечатления  на една прекрасна  Био козметика:Sante!Предоставени са ми любезно от Армина ООД,за което им Благодаря !


 

Това е  официалната страницата на козметиката: http://www.armina-bg.com 

 

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Logona-Sante-AlmaWin/104426119609886

   

 

Козметиката може да се намери освен онлайн,така и в аптеки,био магазини, фризьорски салони и други. За повече информация,вижте сайта на.

                                                Философията на Sante:

 

•Използваме разградими опаковки
• Доказано екологични производствени методи
• Без ГМО или радиоактивни суровини или опаковки

 • Суровините, които използваме, са получени при контролирано биологично земеделие или са диворастящи
• Чисти растителни масла и активни съставки
• Сами произвеждаме екстрактите, които използваме
• Без парафини, парабени и силикони
• Без синтетични оцветители, ароматизатори и консерванти

  •  SANTE формулира своите продукти, за да отговори на специалните нужди на чувствителни и склонни към алергии кожи. Ето защо SANTE полага големи усилия, за да избегне съставки с известен алергенен потенциал във всички свои продукти.

  Първото което ще ви представя е:

  •   Sante BIO - Балансиращ крем за лице Био Акай 24 ч.


Опаковката с която е направен тестера е разградима хартия,което показва позицията на марката,спрямо опазването на  околната среда.Мирише  страхотно,ще се влюбите в уханието му...Кремът е лек и неомазняващ с екстракт от Био Годжи, масло от ший,масло от жожоба,масло от гроздови семена и други.Цели овлажняване и подхранване на кожата 24 часа.Дълбоко хидратиращ .На мен ми стана любимият от всички,които ползвах.Крема струва 29.30 лв. за 30 мл,но е изключитено икономичен.Аз сложих на върха на пръста си,а намазах цялото лице.Бяла,плътна,мека текстура,стои леко на лицето.Много лесен за нанасяне,бързо попива в кожата.

  •  Акай е плод от амазонското палмово дърво от рода Евтерпа.Акай бери е богато на фибри, витамините А и С, минералите желязо и калций, флавоноиди, антоцианини, аспартанова, глутаминова и олеинова киселина. Ценен източник на протеини, омега-6 и омега-9 ненаситени мастни киселини.

  • Състав:

Вода, алкохол*, соево масло*, коко глицериди, глицерин, масло от ший*, кокосово масло*, етилов алкохол, цетеарилов оливат, динишестен фосфат, исоамил лаурат, сорбитанов оливат, сорбитол, масло от жожоба*, масло от гроздови семена, масло от семена на зелен чай (Camellia Oleifera)*, ксантанова гума, восък от кора на лаково дърво, масло от ядка на кайсия, масло от акай*, етерични масла, витамин Е, натриев лактат, екстракт от корен на клопогон (черен кохош), екстракт от върба, млечна киселина, масло от слънчогледови семена*, линалол, бензилов силикат.

 *Сертифицирани био съставки


Следващият продукт е:

  •  Мъжки Душ гел за коса и тяло


Да ви кажа честно,не ме интересуваше,че е мъжки,след крема за лице определено исках да пробвам още неща на марката.Използвах го за душ-гел,защото в този момент ползвах шампоана за блясък от същата марка.Активните Съставки са сок от алое,Акай и Кофеин.Душ-гела е за всички възрасти и всеки тип кожа.Мирише неустоимо на кафе,а и доста се пени,което е добре.Аз не обичам душ-гелове,които не се пенят,защото трябва постоянно да се сипва още и още.Цената му е изключително изгодна.14.67 лв. за 200мл.На цвят е безцветен и доста гъст,много нежен върху кожата.



  • Шампоан Био Портокал & Кокос за блясък

 Предимно е за суха и овредена коса,каквато е моята.След като я измих стана със страхотен блясък.Прави косата бляскава и мека.С мирис на портокал,много свеж и пролетен.Кара те да се чувства прекрасно.Измива нежно скалпа и косата. Пенлив,гъст и прозрачен на цвят.Ценната формула на шампоана с био алое вера и екстракт от кокос  придава обем и жизненост. Съставки:сок от алое,масло от портокалови кори,екстракт от коко.Предлага се в няколко разфасовки от 200, 500, и 950 мл.Подходящ за цялото семейство.Става за всички възрасти.За малки и големи.Предимно е за суха и овредена коса,каквато е моята.След като я измих стана със страхотен блясък.200 мл. е на цена от 13 лева.

  • Веган. 

  • Без глутен.



  
  •   Дневен крем Био Годжи


Кремчето е за  всички възрасти и за суха кожа.Моята е суха към мазна.Много добре ми подейства.В действителност попива бързо и не омазнява кожата, а и става много мека и гладка.Действа успокояващо, когато кожата е раздразнена,опъната или лющеща се.Крема е бял на цвят с мека текстура.Нанася се лесно и е много лек за лицето.

 Какво казва марката:

Дневен крем с био гожди за интензивна хидратация за суха кожа. Комбинация от растителни масла и ценни органични екстракти от годжи, алое, сладък бадем и масло от страстоцвет правят кожата кадифено мека. Намалява появата на дребни бръчки, причинени от прекомерното изсушаване на кожата. Нанасяйте сутрин на добре почистени лице, шия и деколте. Веган. Без глутен.Опаковката е 30 мл на цена от 29 лева.С много красиви цветове.



Био & Активни съставки:

Соево масло
Масло от ший
Кокосово масло
Сок от алое
Масло от семена на жожоба
Масло от сладък бадем
Зехтин
Екстракт от годжи
Екстракт от страстоцвет
Масло от слънчогледови семена



 Надявам,че се сте добили представа за продуктите и са ви харесали!


P.s: Продуктите са  ми  изпратени за проба и ревю и изказвам  лично мнение. Не ми е плащано за тази публикация.

 

3.08.2013

Black fashion :);)

isadora


Studded sweater
$19 - chiarafashion.co.uk


Mango distressed jeans
$53 - mango.com


Black lace up boots
$60 - debenhams.com


Rare London studded handbag
$21 - rarelondon.com


Wrap bracelet
storenvy.com


Star jewelry
emitations.com

...MANIFESTO....

Ароматна комбинация съставена от нотки зелени акорди, бергамот, касис, жасмин, момина сълза, кедър, сандалово дърво, ванилия и бобова тонка.MANIFESTO е за жени, които творят живота си във всеки един момент. Смели и приемащи собствените си противоречия и крайности. Надмогнали условностите, те създават свои собствени правила, недосегаеми за скуката и ограниченията. MANIFESTO.