1.19.2014

"ANNEMARIE BÖRLIND" LL REGENERATION Витализираща крем-маска




ANNEMARIE BÖRLIND

НАТУРАЛНА, ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА КОЗМЕТИКА
НАШАТА МИСИЯ

  • Да произвеждаме само най-високо качествени натурални органични продукти, грижещи се за кожата и красотата
  • Да използваме само най-полезните и благотворни билки и натурални растителни съставки
  • Да приготвяме продуктите си само чрез най-съвременните научни методи и производствени техники, за да се запази лечебното и полезно действие на ценните, органични съставки
  • Да се посветим на непрекъснати научни изследвания и подобрения в областта на грижите за кожата и красотата
  • Да гарантираме на нашите клиенти, че всеки ANNEMARIE BÖRLIND продукт, е създаден да поддържа и подчертава естественото здраве и красота на кожата.
  • Да произвеждаме продукти, без да причиняваме вреда на което и да е живо същество или на околната среда 

Всички продукти на ANNEMARIE BÖRLIND са обвързани със следните
принципи за качество:

  • Всеки козметичен продукт трябва да поддържа естествените функции на кожата и да ги подобрява.
  • Естествените натурални компоненти за продуктите се добиват от екологично чисти области и по специален начин, и с голямо внимание се подлагат на по-нататъшна преработка.
  • Използват се само растителни масла, извлечени от първото пресоване на билковата суровина.
  • Козметичните продукти могат да се консервират изключително само с материали от природен произход и състав.
  • Не се използват вещества, мазнини, екстракти или комбинация от вещества и материали, които напълно или частично са от животински произход.
  • Не съдържат минерални и синтетични масла, парафин и силикон.
  • Не съдържат парабени.
  • Опаковките на продуктите не трябва да замърсяват и увреждат еко-баланса в околната среда.
  • Поносимостта и ефективността на всички продукти се потвърждава изключително чрез научни изследвания и подлагане на тестове на произволно избрани доброволци.


LL REGENERATION Витализираща крем-маска
 Богата, възстановяваща маска, която видимо изглажда структурата на кожата и заличава признаците на умора. Предотвратява появата и разширяването на спукани капиляри и намалява прекомерното зачервяване. Съдържа LL Bio-Complex, който доказано ускорява и стимулира клетъчното обновяване. Регенерираща крем-маска, която забележимо подобрява вида на сухата и дехидратирана кожа, придавайки й виталност и здрав тен. Нанася се плътен слой върху почистената кожа. Крем-маската се абсорбира в кожата за 15 минути. Не се отмива.
50 мл. струва 53.70 лв.



Опаковката е много удобна.В стъклено бурканче,което може после да се ползва за друг крем.Запечатано беше отгоре,така че да не му минава срока за годност,ако някой реше да го отвори.
Много е икономична маската.Аз имам опаковка от 15 мл.Разнася се лесно,доста е мазна и за това не е нужно много от нея,за да се намаже цялото лице.На мен лично аромата не ми допада.Не е силен и определено не е на химия,но не ми допада.Попива наистина бързо,без значение дали ще се намажа повече или по-малко.При мен попива за малко повече от 15 минути.По скоро 20-25.Не се плакне,не омазнява кожата,а я прави мека и гладка.За сега съм я ползвала само два пъти и не виждам голям ефект,но след още няколко ползвания ще обновя публикацията.
Обновяване:
Маската успокоява много добре раздразнена кожа.Бях на козметична процедура с дарсонвал  и четков пилинг и на следващия ден си я направих .Успокоява зачервяванията и действа много приятно на кожата.Харесва ми много,как прави кожата мека и еластична.Попива добре,но въпреки това я правя вечер,за да няма лъщене.

Може да закупите от сайта на марката  тук
Състав:
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERYL STEARATE, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], CETYL PALMITATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARIC ACID, SUCROSE COCOATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, SODIUM PCA, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], ALCOHOL, POTENTILLA ANSERINA EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], AROMA [FRAGRANCE], LAURYL LACTATE, XANTHAN GUM, CARBENIA BENEDICTA EXTRACT, RETINYL PALMITATE, PANTHENYL ETHYL ETHER, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT [MATRICARIA], ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], BISABOLOL, PHYTANTRIOL, ASCORBYL PALMITATE, CAMPHOR, MENTHOL, COUMARIN, LECITHIN, PYRIDOXINE TRIPALMITATE, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, TOCOPHEROL, AMYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, EUGENOL
*Продукта ми е изпратен за проба и ревю.Изказвам лично мнение!