4.20.2013

pretty manicure


4.18.2013

.............Micro Cell 2000.............

  Здравейте!Това са продуктите,който ми бяха дадени любезно от Макаве ООД,за да пробвам и  изкажа мнението си.За рол-она вече писах,може да прочете ревюто в другата публикация.Днес ще Ви представя останалите продукти.









 

  За тези които не са запознати с марката:

Повече от 20 години специалистите от лабораториите на МICRO CELL създават с помощта на науката козметични продукти, за да помогнат на милионите жени да решат проблема с чупливите и меки нокти.

От 2008 година марката MICRO CELL е представена в България със серията MICRO CELL 2000.

Всеки продукт на MICRO CELL 2000

  • възстановява увредените и витализира слабите клетки

  • създава здрава клетъчна основа

  • стабилизира защитната система на ноктите

  • възвръща способността им да се самовъзстановяват

Резултатът : Нокътя е жив и еластичен, ръцете изящни в съвсем кратки срокове.
MICRO CELL 2000 възстановява протеиновата молекула във всички пластове на нокътя, вместо да го запечатва, консервира.

Радикалното и трайно справяне с ПРОБЛЕМА – меки и чупливи нокти с помощта на MICRO CELL 2000 и то в кратки срокове (2-3 седмици) определят продуктите от серията като водещи в тази област с над 150 милиона потребители в Европа.

MICRO CELL е с над 150 милиона потребители ЕВРОПА. 

Ако искате да си купите,както и да разгледате всички продукти,може да посетите сайта ТУК

Предлагат много красиви декоративни лакове с уникални цветове. 

                                      

Найл Репеър / Найл Витал
заздравител за нокти - ГЛАНЦ.

 

  За меки и лесно чупливи нокти. Възстановява протеиновите молекули в нокътната плочка. Заздравява нокътя, предпазва го от счупване и нацепване. Може да се използва самостоятелно, или като база преди нанасянето на декоративен лак.12 мл.Цената е 26.20 лв

Лакът има лек бял цвят,нанася се лесно.Четката е много удобна и с едно топлаване може да се лакират до 3 нокътя.Трябва да се разклати преди употреба.Изсъхва за по-малко 0т 30 сек,аз след като се лакирам не чакам изобщо,а веднага правя нещо друго и лака не се е размазал.Много е икономичен,хаби се бавно.Ако искате здрави,дълги и красиви нокти няма да намерите нещо по-добро от Найл Репеър.Аз си лакирам и ръцете и краката и съм повече от доволна.Процедурата е такава:два последователни дни се нанася тънък слой,на третия се трие и се лакира отново.Това се прави,докато се възстановят ноктите или две-три седмици.Ноктите ми за 10 дни станаха перфектни.От снимката се вижда,че са малко жълти,напукани,а на следващата са бели,здрави и твърди.Снимките казват всичко и няма нужда аз да обяснявам....:)

преди

 
след

  Снимката е направена след десет дни.Вижда се,че кожичките ми се оправиха.Плочката на нокътя ми се изсветли от честото лакиране,изглади се и не се напуква вече.Ноктите растат бързо и са твърди.

Използвах го под декоративен лак,за да предпази нокътя. Ще продължа да го ползвам,още една седмица поне,за да станат още по-здрави и красиви.

Предлагат се и  oще два вида:

Найл Репеър / Найл Витал заздравител за нокти - МАТ 

и

Найл Репеър / Найл Витал заздравител за нокти– ЛАЙТ.

 За да предпазя кожичките от лака,преди да го употребя,мажа ноктите с  MICRO CELL 2000 QUICK ACTION HANDCREME 2:1

 

  Крем за ръце с двойно действие с алантоин , алое вера, маслото от манго и екстракт от маслини.Нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Витализира, овлажнява, изглажда грубостите и защитава кожата .Алантоин и Алое вера – овлажняват, защитават, ускоряват заздравяването.Маслото от манго и екстракт от маслини – изглажда, регенирира, възстановява еластичността.Естествени растителни екстракти се грижат за естествения цвят на кожата.Ръцете се копринено нежни възвърнали своето изящество.Абсорбира се бързо от кожата, без опасност от допълнително омазняване.Резултатът : Кожата на ръцете е видимо изгладена, витализирана и копринено нежна.

100 мл.-цена 21.20 лв

Крема е много пухкав,с лек розов цвят.(За съжаление не успях да снимам цвета,защото е светло розов,а на снимките не излиза красивия му цвят. )Съвсем леко мазен,благодарение на което се разнася лесно на ръцете и ноктите.Попива бързо.Аз масажирам известно време ноктите и те стават бели,а кожичките омекват.Някой път забравям да се намажа два три дни,но кожата ми още си е мека.А по принцип на ръцете ми е доста суха и изисква всекидневно мазане.Зимата може се ползва и като маска(може и лятото) За целта по-дебел слой от крема се нанася върху ръцете или засегнатите участъци без да се масажира и се оставя да подейства за 10-20 мин., след което остатъците се отсраняват с мека кърпа или козметичен тампон, без да се измива.Направих си маската и направо останах без думи.Кожата ми беше щастлива,имаше блясък.Съвършено мека,гладка и беличка.Правя я по два пъти в седмица и ефекта е поразителен.


                                  Nail Wonder / Универсален ТОП лак.

 


Найл Вондър Универсален ТОП лак, съвместим с всички декоративни лакове за нокти.Подпомага бързо изсъхване на декоратвния лак.Удължава трайността на декоративния лак.Освежава и подчертава цвета.Като прозрачен лак, защитава от изсушаване и надраскване на нокътя.Запълва неравностите по нокътя.Като основа за лак, предпазва от оцветяване на нокътя.

12 мл.Цена 21.20 лв

Лесна за ползване четка,засъхва бързо,за секунди.Може да използва преди и след декоративен лак.Лака е изключително здрав и не се люпи,напуква и издържа много по-дълго от обикновените лакове.Маха се лесно и с най-обикновен лакочистител,но е по-добре ако се използва SOFT REMOVER ЛАКОЧИСТИТЕЛ.Прави декоративния лак здрав и придава уникален блясък.Много добре задържа всякакви големи декорации върху нокътя,например камъчета,звезди и други подобни.Обикновено като се лакирам с обикновен безцветен,падат още на същата вечер.Сутрин,като се събудя цялото легло е пълно с камъчета.

 

NAIL RESCUE OIL / ВЪЗСТАНОВЯВАЩО ОЛИО, 12МЛ.

 

 С ценни растителни масла, витамини а, в5,с,е и f, силиций и цитрал. Омекотява и защитава кутикулите от изсушаване. Растителните масла проникват в дълбочина, възстановяват липидния баланс на хидратиращия флуид и предават брилянтен блясък на ноктите. Запазва еластичността и стимулира растежа по естествен начин, предпазва от нацепване краищата.С антигъбичен ефект.
12 мл.
Цена  26.20 лв

Страхотно свеж мирис на портокал.Използва се лесно.Четката се топва веднъж и могат да се намажат всички нокти.Олиото е мазно все пак и няма нужда да се топва отделно за всеки нокът.Изключително икономично,въобще не се хаби.Годността му е 12 месеца и не знам дали може да се изхаби от един човек,за това време.Аз си правя масаж на ноктите,два пъти в седмицата.Нанасям,масажирам 5-10 минути.После оставям да попие известно време.Попива,но не изцяло.От ръцете може да го забършете в кърпа,козметичен тампон или каквото искате.Ако пък ще се лакирате след това,изчакайте да попие,колкото може и после си измийте ръцете.Придава блясък на ноктите,прави ги красиви и здрави.

Продуктите са уникални.Парите определено си заслужават.Препоръчвам ги на всеки,който има меки,чупливи,напукани и въобще проблемни нокти.Лаковете успяха да се справят с моите,а си мислех,че са безнадежден случай.Сега се радвам на здрави,твърди и красиви нокти.

  Моята оценка е 6/6

Здрави и красиви нокти само за две седмици...Наистина е така!

 

*Продуктие са  ми е изпратени за проба и ревю и изказвам лично мнение.Не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми  е плащано за тази публикация! 

РЕВЮ:Спирала за очи Golden Rose Infinity lash и лак за нокти JEWELS JOLLY

Здравейте красавици!
Днес ще пиша за новата спирала за очи Golden Rose Infinity lash на  и лак за нокти Jolly Jewels.Много рядко излизам без спирала,ползвала съм много спирали на различни марки и повечето ми харесват,но има и изкления.Цвета на спиралата е много красив,а формата е като на повечето спирали,но е удобна за ползване.Тази определено си отговаря на описанието.Четката е с дълга дръжка,много удобна.Косъма е дебел,с много  гъсти реснички,който не сплъстяват миглите,а ги разресват.Придава голям обем,само с едно нанасяне.Сложих и втори слой,за да проверя дали ще станат миглите ми по-обемни,като на рекламите.Очите ми изглеждаха великолепно,все едно бях с изкуствени мигли.Много гъсти,дълги и красиви.Цвета е изключително черен.Определено спиралата ми харесва,с удоволствие ще я препоръчам на всеки,който иска да има същия ефект.
Тази снимка е само с един слой.

                                                     Golden rose Jolly Jewels лак за нокти
 На тази снимка съм нанесла два слоя.
 Тук съм нанесла един слой.


Лака е страхотен.Стана ми един от любимите.Той е от новата серия на Golden Rose JEWELS JOLLY,номер 102.Придава цвят на ноктите в същото време ги украсява като бижута ...
Съдържа милиони малки блестящи частици,който са като бижута.Цвета,който ми изпратиха е много нежен и може да се комбинира и с други лакове.
Могат да се използват на целия нокът или като акцент към лака за нокти,декорация.Върху черен лак ще стой разкошно.Вариантите за който се сещам са толкова много,че не знам дали ще имам търпение,докато успея да ги изпробвам всичките.Лака е изключително дълготраен.Не се люпи и изтърква.Единственото лошо е,че се триe доста трудно,заради по-големите частици блясък,но си заслужава.Ефекта е уникален и си личи от снимките.

10.8 мл-4.50лв.

*Продуктите са ми изпратени за проба и ревю и изказвам лично мнение.Не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми  е плащано за тази публикация!