2.21.2014

Benetton Paradiso Inferno Pink


Здравейте!Днес навън е доста студено,но въпреки това ще ви споделя мнението си за един много свеж и летен аромат.Парфюма,заедно с останалите подаръци са ми подарък от 
Венера Козметикс ООД -утвърден, водещ дистрибутор на световноизвестна маркова парфюмерия и козметика. С вече над 20-годишен опит в областта фирмата ни работи с хиляди клиенти в цяла България и Европа, като се стреми да предостави висококачествено и професионално обслужване на най-добри цени. Можете да заповядате и на място в нашия магазин и склад на едро.

                 Венера Козметикс  предлагат:
#Гарантирани оригинални и качествени продукти
# Най - ниски цени
#Богато разнообразие от продукти –над 1500 различни видове артикули
#Специални оферти
# Реални артикули и продукти
# 100% връщане на парите




                                                  ***Benetton Paradiso Inferno Pink***

 Цитрусовите нотки не са голяма тайна за повечето жени.Аз например обожавам парфюми,които ухаят на лимон или портокал,защото много обичам двата плода.Портокал,розова вода,мускус-перфектното ухание освен за лятото,така и за зимата.Аромата на портокал много ми напомня на Коледа и може би това е още една причина ,поради която ми допада парфюма. Аромата е чист и добре комбиниран,зареждащ.Много е лек и бих казала изключително дълготраен.Пръснат на дреха или шал се запазва за няколко дни,като аромата не се променя.По  това си личи, и че парфюма е оригинален.

Цената му е 21 лева за 100 мл,защото се води тестер,тоест без оригинална опаковка.С опаковка струва 26 лева.
Може да закупите от сайта на фирмата тук,както и да разгледате за други много изгодни предложения.

Базовите нотки от иланг-иланг,кедър и мускус са характерни за  ароматите на Benetton.
Парфюма се отличава  от останалите парфюми ( този ценови клас) и по оригиналното шишенце.Непременно си заслужава да се пробва.



"Пъстър цветен аромат със завладяваща жизненост, съчетаващ свежите нотки на лимон и зелена ябълка с нежното женствено ухание на жасмин и бяла роза. Основата е дървесна - кедър, бамбук и мускус. Лек, въздушен букет, който ви обгръща с романтично настроение и ви придава чувственост. Paradiso Inferno Pink за жени е съвършеният аромат за непринудени срещи."


"Paradiso Inferno Pink е закачлив сладко-плодов аромат за жени. Уханието му е изпълнено от портокал, иланг-иланг, кедър и розова роза. Лансиран през 2004 г. той е ежедневен, подходящ за младата и енергична жена."

*Получих и два подаръка от фирмата(шал и брандирана четка с огледалце),за което много благодаря.*
Тестерите още не съм ги пробвала,но съвсем скоро ще пиша и за тях!

*продуктите са ми предоставени от фирмата за проба.

2.16.2014

LL REGENERATION Дневен и Нощен крем

 Тестерите получих заедно с витализиращата крем-маска за лице от същата серия.
Публикацията може да видите тук.



                                              *** Дневен крем***

И двата крема са гъсти(дневния е малко по-гъст) и не мазни.Попиват моментално,но ставят някакъв лъскав слой върху кожата,който обаче не омазнява,а е отлична основа за грим,защото прави кожата мека и гладка.Няма лъщене.Много ми харесва и деликатния и изтънчен аромат,който ми напомня на някакъв сладкиш.
Не мога да добия цялостно впечатление,защото крема ми стигна за 5 ползвания. 


 От марката:
Интензивна дневна защита, благодарения на високо ефективния LL Bio-Complex. Доказано подпомага клетъчното регенериране и защитава кожата от стареене, причинено от вредните външни фактори. Хидратира, регенерира и подсилва защитните сили на кожата. Възвръща еластичността и свежестта на сухата и дехидратирана кожа. Идеален като основа за грим.
 
Опаковка: 50 мл.
48.70 лв.

                                               ***Нощен крем ***

Нощния крем е със същия аромат и консистенция,само цвета му е различен.Попива много добре в кожата и я хидратира.Отлична основа за грим,много е мек и се разнася лесно.Не е мазен и за това трябва малко повече количество от него.


 От марката:

Богат нощен крем, който интензивно се грижи за кожата по време на сън, благодарение на ценните билкови екстракти и LL Bio-Complex. Доказано ускорява и стимулира клетъчното обновление и възстановява хидробаланса в кожата. Тя възвръща своята свежест и еластичност.
 
Опаковка: 50 мл.
 53.70 лв.
*мнението си е лично мое!