12.11.2013

OLOS комплект „Градски живот”

Здравейте!Днес ще си поговори малко за козметика за лице на марката OLOS.Комплекта съдържа крем за лице,крем за еластичност,мляко за лице в страхотна кутия за храна.Може да ги закупите  от beautyexpert.bg.



 Комплекта е много красив.Кутията за храна е здрава и удобна,вътре могат да се поберат още няколко продукта и е идеална за дълго пътуване.А може и за съхранение на храна. :)







 Продуктите са за лице и тяло в травъл формат на марката OLOS.Много оригинално и практично е измислено,за хора,които пътуват и искат да спестят място в багажа си.


Комплекта е вдъхновен от Сингапур.




КРЕМА ЗА ЛИЦЕ е 50 мл.Консистенцията му е много мека и пухкава.Попива идеално в кожата,като не получавам омазняване по челото и брадичката.Моята кожа зимата става много суха и за това ми трябва подходяща грижа.Този крем е идеален за случая,защото омекотява и прави кожата ми еластична.Много е икономичен,за да намажа цялото лице ми трябва количество на върха на пръста.Аромата и на трите продукта е един и същ.Разкошен е!Толкова силен и невероятен.Просто не може да се опише накратко.Много е дълготраен и на лосиона се запазва през целия ден.
Кутийката е много удобна.Затваря се много плътно и само с едно врътване.





























ЛОСИОНА ЗА ТЯЛО е също 50 мл.Той е невероятен.Толкова интересен продукт не съм ползвала до сега.Консистенцията му е мека и пухкава с малки бели гранулки.На снимките се виждат едни малки точици.Първоначално като го нанесох на кожата си се стреснах от гранулите.Помислих си,че няма да се размажат.Но след няколко секунди,от топлината на кожата те се отпускат и се разнасят идеално.Аромата и тук е невероятно силен,по силен от крема за лице.Даже,колкото повече го използвам и по надолу отивам,толкова повече се засилва.Усещам го и на другия ден по кожата си.Попива много бързо и мога да се облека веднага,Не оставя мазен филм.Прави кожата ми кадифено мека,гладка и ухаеща добре.Много ми харесва!















Млякото за лице също е 50 мл.

Почиства перфектно грима от лицето,като фан дьо тен,сенки за очи,очна линия.Спирала не успява да премахне..Преди да измия лицето си го почиствам с млякото.Не омазнява.След това се изплаква лесно.Прави кожата мека и много гладка.Текстурата е много приятна и лека,като йогурт е.Млякото е гъсто.
 Много удобно шишенце,което се отваря малко трудно.Капачката се затваря много плътно.



Крема и млякото съдържат:
" Подмладяващото почистващо мляко съдържа стволови клетки от ябълка, които ревитализират и освежават кожата. Дневният крем стимулира регенерацията на епидермалните стволови клетки и запазва свежестта и младежкия вид на лицето.Формулата,обогатена с кислород, подобрява клетъчното дишане."

Не съдържат парабени.

Комплекта може да закупите от сайта на beautyexpert.bg 
Предлагат и други продукти на марката. 
Сега продуктите се предлагат с намалена цена от 100 на 80 лева.
Възползвайте се!

                                            На мен много ми харесват продуктите.
                                           А вие ползвали ли сте нещо на марката?




*продуктите са ми изпратени за проба

12.10.2013

Перфектна грижа за косата с NASHI ARGAN

 Днес ще говорим за продукти за грижа за косата.Това са шампоан и балсам на марката NASHI ARGAN.


Продуктите се предлагат в сайта на beautyexpert.bg
Марката предлага голям избор на продукти с арганово масло,в различни разфасовки.Това  е мини сет,който е идеален за пътуване.


Аз пробвах шампоана и балсама от серията.

Първо ще споделя за шампоана.
Шампоанът хидратира,възстановява и предпазва косата от външните влияния и защитава от ултравиолетовите слънчеви лъчи.Подхранва косъма,защитава цвета на боядисаната коса.Много ми харесва силният му аромат.Толкова е изискан и дълготраен.Бих казала,че е много икономичен и се пени добре,а това за мен е много важно.

Цената му в сайта е 28 лева за 200 мл.Предлага се и 500 мл.
 Балсамът на NASHI ARGAN подхранва косата в дълбочина.Придава блясък и мекота на косъма.Заглажда накъсаната коса.Прави косата по-лесна за разресване и не се накъсва.С него много бързо и лесно изправям косата си.Аромата който оставя е божествен и силен.Запазва се през целия ден.Балсама е с бял цвят и със средно гъста консистенция,която не се разтича между пръстите.
Цената му е 28 лева в beautyexpert.bg

 Много съм доволна от това как продуктите подействаха на косата ми.Аромата и мекотата,които оставят се запазваха през целия ден.Чувствам косата си по жизнена,подхранена и красива.Продуктите са подходящи за всекидневна употреба и за всеки тип коса.Страхотни са!



*продуктите са ми изпратени за проба от BeautyExpert.BG