5.18.2013

Маникюр



*Снимката е правена преди месец,но сега реших да споделя този интересен начин.Не е нищо особено,хрумна ми изведнъж и горе-долу се получи.

Review....RYOR антицелулитна грижа

Здравейте красавици!Лятото идва и вече започнахме да си купуваме летни дрехи,да плануваме почивката и изведнъж се сещаме,че имаме целулит.За тези,който са закъснели и почивката им наближав или просто искат да се чувстват прекрасно в кожата си,ще им препоръчам тази комбинация от кремове на Ryor,против целулит.Аз ги ползвам от един месец,и мога да кажа,че ефекта е поразителен.Още на 10 ден целулита на бедрата ми намаля.Кожата стана кадифено мека и гладка.Продуктите са ми изпратени от "Шами би" ЕООД,представител за България.Продуктите са ми избрани и дадени от тях,за което много Благодаря!

  Малко инфо:

Френско грозде (rybiz) + портокал (orange) = RYOR.Фирма RYOR е създадена през 1991 г. в Прага като стартира с производство на продукти за професионална употреба за работа в козметични салони. Благодарение на добрата си подготовка и опит ЕВА. Щепанкова започва да експериментира залагайки на естествени продукти, билкови екстракти и етерични масла - съставки добре познати в народната медицина. Разработвайки по свои рецепти продукти за традиционните услуги в козметичните салони, RYOR бързо се налага на пазара за професионални продукти.Днес 20 години по-късно RYOR, предлага на клиентите си достъпен лукс. Най-новите разработки са серия с висококачествен хайвер от белуга. Невероятно добре е приета и БИО серията на марката. След толкова години на упорит труд Ева Щепанкова не е спряла да вярва, че добрата козметика трябва да е ефективна независимо от цената. Главното кредо на RYOR остава: ”Разкоша от добрата козметика достъпен за всяка жена”.

 Повече информация за  продуктите вижте тук

 

Първо ще кажа,че емулсиите са изключителни,когато се ползват заедно.
 Нямам проблем с килограмите,може би имам излишни 5 килограма,но никой не е перфектен.За съжаление целулита не пита и аз имам на краката.Не съм спортен тип и кожата ми е леко отпусната,трябва ни малко стягане.Емулсиите се справиха с двата проблема,а ето и как го постигнах:сутрин мажа целите крака със Силуета,втривам много добре,докато попие.После нанасям  Ремоделин,отново по същия начин.Силуета попива много бързо,но Ремоделин е мазен и му трябва малко повече време,за това изчаквам около 5 минути да попие.
Вечерта процедурата е същата,но първо Липоред,а после Ремоделин.
Ремоделин се маже по два пъти на ден,а Силуета и Липоред се ползват съответно само сутрин и само вечер.Аз лично не загрявам тялото си преди да се намажа с Липоред,защото нямам време,но ефект има въпреки това.Изумена съм от ефекта.Само след десет дни мазане,целулита на бедрата ми намаля.По принцип съм скептична и не вярвам на такива мазила.Но тези продукти ми промениха мнението.Целулита за един месец намаля НАПОЛОВИНА.Кожата е много по гладка и стегната.Тубите са големи и лесно се отварят,хабят се бавно.

                        СИЛУЕТА- емулсия за отслабване


 

 

Емулсията съдържа екстракти от морски водорасли, гуарана, копиевиден лист и кора от лимон. Комплексът от природно-активни вещества подпомага отстраняването на мазнините и освобождаването на токсични вещества от тялото. Спомага за укрепването и отслабването на проблематични области

Активни вещества: екстракти от морски водорасли, гуарана, копиевиден лист и кора от лимон
Опаковка: 200 мл.
Цената му е 27.00 лв.
Силуета се маже само сутрин.Не е много мазен,попива бързо.Не мирише на някакъв силен парфюм,по скоро на водорасли,но миризмата не е лоша,а някак необикновена,нетипична.Тази опаковка стига за един месец,месец и половина в зависимост каква  част  на тялото ще мажете.Аз мажех целите крака с трите крема и ми стигнаха за месец(Ремоделин за 20 дни).

оценка 6/6


ЛИПОРЕД – емулсия за редуциране на подкожната мазнина

 

Добре абсорбираща се емулсия, подпомагаща редукцията на мазнини от подкожните мастни клетки под формата на липолиза. Предотвратява повторното натрупванена мастни образувания в мастните клетки. Липоред трябва да се използва ежедневно най-добре вечер, след затопляне на тялото в продължение на минимум един месец. След него нанесете РЕМОДЕЛИН.

Опаковка: 200 мл. цена 30 лева.
Активни вещества: екстракти от Laminaria Hyperborea и Cartilagineum

 Липоред,също като Силуета не мирише на парфюм,което  всъщност е добре.Това все пак не е обикновен лосион.Попива бързо,не е мазен,не лепне.След второто,третото мазане се свиква с миризмата.

оценка 6/6

                         РЕМОДЕЛИН - укрепваща емулсия

 

 

Лека, лесно попиваща емулсия, съдържаща растителни протеини и екстракт от азиатското растение Centella asiatica. Активните вещества подобряват регенерацията на колагеновите и еластинови влакна, като по този начин повишават еластичността на кожата. Емулсията укрепва кожата и предотвратява нейното преждевременно стареене. За редовно третиране на цялото тяло след СИЛУЕТА и ЛИПОРЕД.
Опаковка: 200 мл.
Активни вещества: екстракт от Centella asiatica
Цена: 24.00 лв.

 

 Ремоделин мирише приятно,на цвят е малко по-светъл от Липоред.Той е малко по-мазен от останалите емулсии и изисква повече време за да попие.За това моята оценка е 5/6

Дали бих си ги купила? - С две ръце-ДА!!!

*Продуктите са ми изпратени за проба и ревю и изказвам лично мнение.Не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми  е плащано за тази публикация! 


Manhattan review

 Здравейте!Както знаете Таота ЕООД организираха кампания,насочена към българските бюти блогове.Този месец ми изпратиха два продукта на Manhattan и два тестера.Благодаря на фирма Таота.И този път уцелиха точните продукти за мен.Много съм доволна!Ето и моето мнение:

*Тъй като още няма слънце като за плаж,ще се позабавя с ревюто на крема на Lavera.Очаквайте го скоро!


   Manhattan Clearface All In 1 Cleansing Pads






Почистващи кърпички всичко в едно

40 броя

 

цена 11,69 лв.

Годност 6 месеца

Произведени в Швейцария

кърпичките са с две страни

  •  меката сваля нежно грима

     

    • втората е грапава и почиства порите  в дълбочина.С пилинг ефект.

       

      Изключително съм доволна от този продукт.Удобни са за ползване.Идеални за път,защото комбинират няколко неща в едно.Ухаят божествено на плодове.Позволяват цялостно почистване на кожата.Овлажняват.Осигуряват мека и свежа кожа след почистване.Кърпичките са тънки,но много добре напоени.Махат много лесно грим и спирала,без размазване.Точките от грапавата страна представляват "пилинг ефект".Може да се ползват по няколко пъти на ден за почистване на лицето от мръсотията.

       

      Дали бих ги ползвала отново?ДА!

      Скоро ми предстои да пътувам и ще си ги купя,когато ги пуснат на пазара.

             Manhattan High Shine lipgloss


       

      номер 52T

      цена 8,60

      произведен в Германия

      Срок на годност 12 месеца.

      Гланц с бляскави микро-кристални частици.Много нежен розов цвят.Не слепва устните.Апликатора е удобен,макар аз да не съм фен на този вид.Четката е с много малки власинки,който помагат за по-лесното нанасяне върху устните.Мирише на някакъв много сладък плод.Определено ми хареса,даже мога да кажа,че съм пристрастена към него.Слагам си през 10-15 минути,дори да няма нужда.Не е много издържлив,но дори след като се е поизтрил,устните са в леко розов брокат,което стои много естествено.

       

      Дали бих си го купила?Да,определено искам да пробвам и друг цвят!

       

                 Manhattan измиващ гел за лице

       

      БЕЗ ПАРАБЕНИ!



      Продукта е от серията на Манхатън  "Clearface" против пъпки.Подходящ е за всички типове кожа,но най-вече за тези,който имат проблем с пъпките.

      Гел за лице:

      Приложение:използва се сутрин и вечер на навлажнено лице.Изплаква се с вода. Кожата е еластична и мека след почистване.

      Може да се ползва и като маска.Нанася се на суха и чиста кожа.Изчакайте няколко минути и изплакнете.Използва се 1 или 2 пъти седмично.Продукта е уникален защото комбинира няколко продукта в едно.

      Аромата не мога да го опиша,но е свеж.

      •  4 продукта в едно

        • измиващ гел:почиства кожата от мръсотията и грима

          • вода за лице:почиства порите в дълбочина и освежава

            • почистваща маска

              • тоник:овлажняващо действие


      150 мл. цена 14,90

      Произведен в Монако 

      Скоро и на крема за слънце!


       

       

       *продуктите са ми изпратени от Таота ЕООД за проба и ревю.Изказвам лично мнение!


5.17.2013

Bio2You-Красота от природата!

 Здравейте!Напоследък съм много заета и нямам време да пиша,но ще ви представя на бързо две кремчета на Bio2you.Кремовете са за бръчки.Аз нямам,но е хубаво от по-рано да започнем да се борим с тях,за да предотвратим появата им.

Продуктите на марката може да намерите  тук и във facebook

Както и в Пловдив  Офис-шоурум: ул.Едисон № 2

онлайн и в аптека Фрамар 


                       Кремовете са с  морски зърнастец и масло от облепиха.

Безценен плод - чудо 

Морският зърнастец е наистина прекрасен!  Учени и лекари го определят в изследванията си като феноменален, а той просто си върши работата - лекува и раздава красота. Истината е, че действа „от главата до петите”. Той е – вашият лекар, който лекува, медицинска сестра, която обогатява клетките с витамини и други полезни вещества, санитар, който извежда токсините и стимулира работата на черния дроб.

Концентрацията на витамини в този плод - чудо е много по - висока, отколкото в други растения. Например, съдържанието на витамин А е 3 пъти повече, отколкото в морковите, витамин С -10 пъти повече, отколкото в портокалите, а витамин Е – 4 пъти повече, отколкото в слънчогледа.

Витамин С

Портокали
Киви
Броколи
Морски зърнастец

Витамин Е

Бадеми
Слънчоглед
Морски зърнастец
Масло от пшеничен зародиш

Витамин A

3x повече
Моркови
Морски зърнастец

В морският зърнастец ще намерите 190 биологично активни вещества

  • Много мощни антиоксиданти
  • 18 аминокиселини
  • 14 витамина /А, витамини от група В, С, D, К, Р /
  • Провитамини
  • 11 микроелемента /цинк, калций, желязо и т.н /
  • Феноли
  • 42 вида липиди и много други важни вещества и елементи
  • 22 мастни киселини:
    • Омега 3
    • Омега 6
    • Омега 7
    • Омега 9
  • 36 вида флавоноиди
Освен това морският зърнастец е един от най-силните антиоксиданти, които предпазват клетките от вредното въздействие на свободните радикали, което е причина за високото ниво на холестерол в кръвта, хипертония, намаляването на еластичността на кръвоносните съдове, исхемия, инфаркт, увреждане на кожата, очите, имунната система и съединителната тъкан.

Ето какво прави той за вас:

  • подобрява структурата на кожата и й придава еластичност
  • силен антиоксидант
  • антидепресант
  • забавя стареенето, обновява клетките
  • премахва възпалението
  • понижава нивото на холестерол
  • намалява риска от появата на злокачествени тумори
  • стимулира имунната система
  • подобрява кръвообръщението, предпазва артериите от запушване
  • по естествен начин възобновява енергията
  • бори се с инфекциите и вирусите
  • подобрява състоянието на вътрешните органи
  • подобрява сърдечно-съдовата дейност
  • подобрява мозъчната дейност
  • влияе положително върху нервната система
  • помага при лечение на рани
  • премахва последиците от химиотерапия
  • подобрява потентността

                Органичен крем за околоочен контур с морски зърнастец.

 

Крема с много мека текстура.Цвета му е леко жълт.Няма мирис.Нанася се лесно,попива бързо.Нанася се сутрин и вечер.Преди гримиране се оставя да попие.Много икономичен.Тестера,който ми дадоха е 5 мл. и ми стигна за 2 седмици мазане,по два пъти на ден.Определено мога да кажа,че кожата ми се изглади.Аз все пак нямам бръчки,но стана някак по мека,опъната и гладка.

Произведен в Латвия,Рига.

Не съдържа алкохол,синтетични оцветители и продукти от животински произход!

Състав

Aqua, Chamomilla Recutita Water*, Glyceryl Stearate Se, Rosa Moschata Oil* Simmondsia Chinensis Oil*, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter*, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Oil*, Retinyl Palmitate, Olive Glycerides, Ceramide 3, Palmitoyl Tripeptide5, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Pca, Glucose, Sorbitol, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Soy Protein, Glycine, Lactic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Urea, Citrus nobilis oil, Citrus Aurantium bergamia oil, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool

*from organic agriculture 
цена 38.40 лв. за 15 мл.

                     BIO2YOU, БИО ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ с ОБЛЕПИХА


 

И този крем няма мирис,което е страхотно.Такива кремове,който се борят определени проблеми, нямат нужда от излишни съставки.Цвета е слабо жълт.Нормално мазен,попива много бързо и не лепне.Нанася се  равномерно на чисто лице сутрин и вечер.Идеална основа за грим.Не съдържа алкохол, оцветители и продукти от животински произход!  

Съдържа: Аргирелин® - търговското наименование на изглаждащия бръчките пептид Acetyl Hexapeptide3/8 – производен протеин, лек, естествен и ефективен при сравнително ниски нива, ефективно средство в борбата с бръчките. Аргирелин® ограничава мускулните съкращения, като по този начин намалява бръчките и линиите. Клинични проучвания показват, че прилагането на Аргирелин®  в продължение на 15-30 дни намалява значително бръчките. Лабораторни тестове при доброволци потвърдиха механизма на моделиране на бръчките с Аргирелин® и определи действителната ефективност на продукта в борбата с бръчките по лицето.

Хиалуроновата киселина
подпомага задържането на влага в тъканите и хидратацията на кожата, като я прави гладка и й придава блясък.Клинични изследвания показват, че хиалуроновата киселина помага и за по-бързо зарастване на рани и намалява визуално стари и нови белези по тялото, изглажда линиите, отпуснатата и грапава кожа /резултат на белези след акне или травми/.

Витамин Е овлажнява, възстановява кожата и й придава младежки вид.Силното антисептично действие на хмела подпомага лечението на възпаления и инфекции по тялото. 

Хмелът значително подобрява производството на естроген, което го прави отлично средство за борба с всички проблеми на тялото, свързани с менопаузата при жените.

Пантенол /витамин B5/ подобрява и повишава способността на кожата да задържа влагата, успокоява раздразнената кожа и я прави мека.Органичното масло от ший оставя продължително приятно усещане за нежност и еластичност, заздравява кожата.

Ценното масло от ОБЛЕПИХА засилва микроциркулацията, осигурява защита срещу стареене, подходящо за възстановяване и хидратация на кожата, грижи се за добрия й тен.

 Състав: Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Argania Spinosa Oil*, Caprylic/capric Triglyceride, Polyglyceryl3 Methylglucose Distearate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*,Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Hippophae Rhamnoides Oil*, Acetyl Hexapeptide8 (Argireline), Sodium Hyaluronate, Allantoin, Humulus Lupulus Extract*, Panthenol, Hydrolized vegetable Protein, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Citrus nobilis oil, Citrus Aurantium
 bergamia oil, Sodium Phytate, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonolobus Gum, Limonene, Linalool

 *from organic agriculture

50мл на цена 47.40 лева

*продуктите са тестери и са ми дадени за проба и ревю.