1.17.2014

wow

wow

wow by sisi2007 featuring a homme perfume

Brown jacket
danier.com


NIC+ZOE long pants
nicandzoe.com


Studded ankle boots
torrid.com



Dorothy Perkins brown bracelet
dorothyperkins.com


Ray-Ban round frame sunglasses
solsticesunglasses.com



Yves saint laurent cosmetic
yslbeautyus.com


Liquid eye liner
amazon.com


Lipstick
manicpanic.biz


Homme perfume
ahalife.com

RHAMNIA – натурална козметика с облепиха

Ще споделя накратко моите впечатления от нощния,дневния и крема за околоочен контур.Това са мострички на трите крема.Реалния размер е 40 мл.Много ми харесват бурканчетата на самите кремове(пълен размер).Много оригинални и опазващи околната среда.



 Малко инфо за марката:

 Това е вдъхновяваща селекция от продукти за грижа на лицето, създадена с много търпение, знание и обич от екипа на bynata. Дадохме й името RHAMNIA /РАМНИЯ/ – от ботаническото название на облепихата – Hippophae Rhamnoides.RHAMNIA bynata е резултат от комбинацията на маслен екстракт от облепиха с други силно и благотворно действащи активни съставки, като:

  • алфа бизаболол /за защита на кожата от вредните външни влияния/
  • витамини А, Е и D-пантенол /за дълбока хидратация и обновяване на тъканите/
  • алантоин /за равномерен тен/
  • кофеин /срещу тъмни кръгове и подпухналост около очите/
  • хиалуронова киселина /за плътна и сияйна кожа/
RHAMNIA bynata се състои от:
  • дневен крем за лице
  • нощен крем за лице
  • крем за околоочния контур
  • почистващ и хидратиращ тоник

 

Продуктите могат да се закупят онлайн  или от магазини.Вижте тук where-to-buy


Кремовете съдържат:


Облепиха (или още позната като морски зърнастец, sea buckthorn или ракитник). В различните части на света, наречена по различен начин, но позната заради едно – великолепният й състав.

Маслото от облепиха е естествен източник на антиоксиданти, които защитават кожата от ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Слънчево-оранжевите плодове крият и много, много витамини, които се грижат за кожата, помагат й да се самовъзстановява и така признаците на стареене се проявяват твърде неуспешно.

 

Алантоин:

Това е кристално вещество, производно на карбамида. Среща се и в корените на черния оман и соевите семена.Алантоинът възстановява водния баланс на кожата. Спомага естествената регенерация на клетките на кожата, подхранва, омекотява и успокоява кожата. Изравнява тена, свива порите, придава на кожата мек и сияен вид.

 

 Алфа-бизаболол:

Алфа бизабололът е натурален продукт, който може да се открие в цветовете на лайката, белия равнец и някои други растения. Получава се чрез екстракция от цветовете.Алфа бизабололът успокоява и заздравява кожата.Има бактерицидно и противовъзпалително действие. Ускорява процеса на регeнерация на кожата. Това е едно от веществата с най-ефективно приложение върху човешката кожа.

 

Кофеин:

Кофеинът е ксантинов алкалоид, който се съдържа в листата и плодовете на различни растения – кафе, чай, гуарана, какао и други. Кoфeинът имa aнтиoĸcидaнтни и пpoтивoвъзпaлитeлни cвoйcтвa.

 

Хиалуронова киселина:

Хиалуроновата киселина е полизахарид или сложна молекула, която се съдържа в кожата и подпомага производството и действието на колагена и еластана.

 

Витамини – А, Е, D-panthenol:

Кожата обича комбинацията от тези витамини! Те я успокояват, ревностно пазят влагата и я възстановяват, като спомагат за обновяването й.

Нощен крем RHAMNIA

 

количество 40 мл.

 цена 16,90

 

Не омазнява кожата и не залепва за възглавницата,което е много важно за нощните кремове.Случвало ми се е да се намажа 2 часа преди лягане,а крема още да не е изсъхнал и след като легна,лицето ми залепва за възглавницата.С този крем не е така.

Дневен крем за лице с облепиха

количество 40 мл.

цена 16,90

 

 Крема е подходящ за нормална и суха кожа.Моята е комбинирана към мазна,но не видях излишно омазняване.Ползвах го и като основа за грим,Фон дьо тена се разнасяше много по-лесно.Освен това, в бурканчето има и маслиново масло, масло от ший и от гроздови семки.

 

 

Околоочен крем RHAMNIA

цена 16,90

количество 40 мл.

Околоочния крем RHAMNIA bynata съдържа и алфа-бизаболол, витамини А, Е и D-panthenol, хиалуроновата киселина и кофеин.Нанасях на тънък слой под очите.Попива бързо.Не люти на очите.Мажех се спокойно много близо до тях.

****************************************************

 И трите крема съдържат маслен екстракт от облепиха, масло от бадем и ший, алфа-бизабол, алантоин и витамини А, Е и D-panthenol.Както се вижда от снимките,кремовете са много пухкави и меки.Нанасят се лесно,като попиват за секунди.Аромата им е еднакъв,съвсем лек и ненатрапчив.Цветовете на кремовете също са еднакви.Хареса ми как омекотяваха и хидратираха кожата ми.