4.24.2013

ЧАЙ РИОР ЛИМФОДРЕН за детоксикация



ЧАЙ РИОР ЛИМФОДРЕН за детоксикация





 

 Чая има уникален и специфичен вкус.Изключително богат на билки-хибискус,невен,ехинацея,глухар и много други. Не се нуждае от нищо към него.Сам се допълва и всичко друго му е излишно.Има леко кисел вкус(като на лимон) в който направо се влюбих.Пия го предимно по два пъти на ден,сутрин и вечер,но може и по един път.Варя водата,сипвам чая и запарвам 20 минути.После го претоплям и го изпивам наведнъж.Има много освежаващо и пречистващо действие.Чая ми е даден любезно от Ryor(за проба и ревю),като допълваща част към антицелулитната терапия.Цената му е 8.50 и е 50 грама.Стигна ми за 2 седмици.Не съдържа захар, подсладители и консерванти!

Помага за подобряване функцията на лимфната система. Здравата, добре изглеждаща кожа издава вътрешното състояние на организма и е непосредствено зависима от два фактора:чистотата на червата – при недостатъчна екскреция се стига до автоинтоксикация на организма, повишена умора, влошено състояние на кожата и редица телесни функции –чистотата зависи и от добрия питеен режим – ежедневно поне 2.5 литра течности, без да се включват черен и зелен чай, нито кафе.
Добре функциониращата лимфна система, която е „почистващата система” в организма, отстранява отпадните продукти от обмяната на веществата, но ако е претоварена тези продукти от обмяната се натрупват в организма. Затова въздействието на чай RYOR Лимфодрен е насочено към отлично прочистване и подобряване на лимфната система.
Приготовление: една супена лъжица от сместа залейте с 250 ml вряща вода, покрийте, запарете за 20 минути и изцедете. Чаят се пие топъл – 1- 2 пъти дневно. Да се консумира 2 пъти годишно, всеки път в продължение на 6 седмици.
Препоръки: да се ограничи консумацията на маслено мляко и млечни продукти с високо съдържание на мазнина. Да се консумират сурови зеленчуци, предимно целина, магданоз, морков, алабаш, зеле и други. Редовно да се консумират ябълки (те подобряват състоянието на кръвта и лимфите). По време на лечението да се ограничи извършването на тежка физическа дейност (при голямо натоварване количеството на отпадни вещества във възлите се увеличава).
Подпомага функцията на храносмилателната система.
ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ЗАЕДНО ЧАЙ РИОР ЛИМФОДРЕН и БИЛКОВ ЧАЙ - РИОР МОДЕЛИН . ЧАЙ РИОР ЛИМФОДРЕН не е пригоден за консумация от бременни и кърмещи жени, както и деца под 3 години!Да се пази от деца!

*Продукта  ми е изпратен за проба и ревю и изказвам лично мнение.Не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми  е плащано за тази публикация!

24. АПРИЛ – Световен ден за защита на лабораторните животни.

Вивисекцията е най-добре развитата форма на организирана, официално призната жестокост над животните. Вивисекцията е символ на най-ужасното отношение, което можем да имаме към животните. Тя обаче се подкрепя от най-доходоносните индустрии и мултинационлни корпорации. Вероятно ако се забрани вивисекцията ще изчезнат и други форми на жестокост към животните.
Всяка година милиони животни умират по време на болезнени тестове, които целят да докажат „безопасността" на козметични продукти и почистващи препарати. От сенките за очи и сапуните през препаратите за почистване на печки и тоалетни, та до лекарствата и ваксините, хиляди продукти биват тествани върху зайци, мишки, морски свинчета, кучета и др животни, въпреки факта, че от резултатите няма никакви полза.
Продуктите се вкарват в стомаха или се прилагат върху очите или кожата. Много често резултатът от опита е подуване, възпаления, увреждане на органите, повръщане, конвулсии, слепота или мъчителна смърт.
Данните получени от опити върху животни не могат да дадат достоверна информация за реакцията на човешките същества към даден химикал:
- Опитите за токсичност (отравяне) върху животни са научно недостоверни и на резултатите от тях не може да се разчита като на достоверна информация за реакцията на човешките същества към даден химикал.
- Различията в анатoмията, физиологията, метаболизма и биохимията правят, в най-добрия случай, екстраполацията от животни към хора недостоверна. В по-лошия случай това е дори опасно.
- Повечето от опитите върху животни, които се използват в момента, не са научно обосновани относно тяхната точност и практическа приложимост. Други са се оказали неефективни в миналото.
Изследвания разкриват, че само 5% до 25% от резултатите от опитите с животни са приложими при лечението на хора. Повече от 85% от данните получени от тестове върху животни се изхвърлят на боклука, защото не могат да послужат на никого – човек или нечовек. Няма учен, който да базира лечението на пациентите си на тези резултати.
Учените провеждат тестове, за да определят нивата на токсичност на продуктите, дали предизвикват алергични реакции и странични ефекти. Тези опити обаче са повече от неточни и подвеждащи. Има случаи, в които един и същ продукт, тестван в различни лаборатории, дава различни резултати. Реакциите на животните се отличават крайно от тези на хората, затова и данните от подобни опити не са приложими при хората. Употребата на лекарствени продукти, тествани върху животни, може да доведе до световъртежи, гадене, слепота, а понякога дори и смърт.
Този подход единствено забавя откриването и разработването на медикаменти и процедури за лечение едни от най-страшните болести сред хората.
При милионите невинни животни, милиардите долари и повече от 30-40 години пропилени за войната срещу рака, би трябвало вече да са налице конкретни резултатите, които да „оправдаят" жестокостта към животните. Точно обратното – броят на онкоболните продължава да расте. Все още биват използвани животни за експерименти при изучаването на СПИН, въпреки че те не могат да заболеят от него.

 http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=20267

Новите ми придобивки...


1. Ексфолиращ душ-крем против целулит на Биотен
Наскоро Биотен имаха игра на фейсбук страницата си.Там видях този душ-гел,много ми хареса.Пробвах се да го спечеля,но не успях.Това само ме накара да си го купя.Все още обаче не съм го ползвала.Взех си го за 6 лева,много добра цена.
2.Лакочистител.Цената му е 80 ст. от Карфур
3.Уред за маникюр и педикюр.Има доста приставки.Поръчах си го от интернет.Дано да работи добре,че иначе пак ще си ползвам пилата за нокти.Не съм ползвала до сега такава машинка и се надявам да не оръфа ноктите ми.
4.Черен молив за очи(каял) ISADORA.Много обичам черния цвят,опушен,много тъмен грим.Прочетох доста добри мнения за каяла и реших да си взема един,така или иначе на моя молив му мина срока.Не можах да го изхабя,макар да го ползвах често.Рядко изхабявам моливи.
5.Балсам за устни на Нивеа.Стана ми любим,заради сладкия му мирис и вкус.Цвета е светъл,много нежен с лек блясък.