11.02.2013

Лак за нокти Сhen Уu by eugene perma

Аз получих номер 207 от новата серия лакове на марката. 
Скоро не бях носила розов лак и много ми хареса.Харесват ми всички цветове всъщност.Те са с нова подобрена формула,за по наситен цвят.Четката е голяма и дебела и на мен много ми допада.Предпочитам дебелите четки,защото са ми много по-удобни.
Самият лак се нанася лесно и покрива напълно целия нокът.Не става на черти и има много красив  блясък.Много нежен цвят,подходящ както за лятото,така и за зимата.Лака е дълготраен,при мен издържа  5 дни.Съхне  много бързо.Първия пласт изсъхна за една минута.Аз сложих 3 слоя,които изсъхнаха за 5-6 минути.Веднага след като се лакирах ми се наложи да мия чинии и той не се развали.:)









 На последната снимка използвах за лека декорация и лака на Манхатън Super nails.Харесва ми да го слагам навсякъде.
11 мл 
цена 18 лева 
P.S.Някой снимки са малко светли,заради светкавицата.Навън е тъмно,а с изкуствена светлина стават още по светли и не се виждат ноктите.
Поздрави!
*Продукта ми е изпратен за проба от Таота.Изказвам лично мнение.

11.01.2013

Bioderma Node

Днес ще споделя мнението си за шампоана на Биодерма,който си купих тези дни.Той е за нормална коса,макар моята да е по скоро мазна.Но тъй като в аптеката нямаше от другия,си взех да пробвам този.Взех го за 35 лева,400 мл.

Хубавия шампоан трябва да е рядък и прозрачен,и без парфюм-този е точно такъв.Подходящ е за хора с алергии към парфюми.Капачката се затваря плътно и не се разтича.
Той е за всеки тип коса и може да се използва ежедневно.Не дразни кожата и очите.
Шампоана е без детергенти.Не прави обилна пяна и трябва по-голямо количество от шампоана,но чистотата на косата  не зависи от това, колко пяна образува той.
Измива добре,косата ми е мека и гъста след употребата му,но въпреки това не помага дълготрайно срещу омазняването.Точно след един ден косата ми пак е омазнена в корените.
Има 2 парабена.

По нататък ще пробвам и другия,който е точно за мазна коса.

10.27.2013

Orzene Beer маска за изтощена коса

Една изключителна маска за коса.Радвам се,че я открих,тя е едно съкровище.

Ползвам я след всяко измиване на косата.Харесва ми,че е много гъста и не се разтича по ръцете.








Плакни се лесно и помага да се разреша за секунди.Косата ухае невероятно до два дни след ползването й.В момента ползвам и шампоан за мазна коса също на Орзен и съм много доволна.Маската е богата  на минерали и микроелементи (Fe),(K),(Mg),комплекс от бира, серамиди и фито протеини.Косата ми е по-жизнена,мека и блести страхотно.
250 мл струва под 7 лева и ми стига за 3 месеца.


Manhattan comunity colors & MANHATTAN & PLAYBOY SUPER NAILS

Здравейте!

Това са два от лаковете,които получих от Таота.Всички цветове ми харесаха,но coffeе cream от серията Manhattan comunity colors ми стана любим.За това реших да Ви покажа първо него.Цвета е толкова нежен и красив,че не искам да го трия.А и ми се допива кафе като го гледам.Лака се нанася лесно и се трие бързо.Първия слой изсъхна за няма и една минута.Аз нанесох три слоя,за да стане плътен.Няма нужда да слагам топ лак,той има достатъчен блясък.Снимките говорят сами.

coffee cream 11 ml.



Тук използвах и топ лак от серията MANHATTAN & PLAYBOY SUPER NAILS

 8 ml.Стана много ефектно.

 


  Много обичам такива блестящи лакове,хабя ги светкавично бързо.Много се зарадвах,когато видях,че ми е изпратен точно такъв. Обичам да го ползвам и отделно,не само като топ лак.Нанесох 3 слоя и се получи доста добре.Блести много красиво на слънцето.Капачката е много интересна,позволява плътно затваряне.

 



 Скоро очаквайте ревю и  за другите два лака:)

*Продуктите са ми изпратени за проба.Изказвам лично мнение!

MANHATTAN & CHEN YU

Здравейте,красавици!Преди няколко дни получих от Таота четири невероятни лака за нокти.Дойде време да експериментирам с тях.

Те са от сериите:

1.MANHATTAN & PLAYBOY SUPER NAILS-7 невероятни цвята дълготраен лак с блестящи частици и два уникални топ лака за невероятен ефект и супер много игриви комбинации. 

 


  Получих 06 номер и топ лак 02

2.Manhattan comunity colors-20 лимитирани цвята дълготрайни лакове създадени от блогъри.

 

  12 coffee cream

3. Chen yu by eugene perma

 


 номер 207

В следващите публикации очаквайте мненията ми за тях:)