12.31.2013

шампоан PHYTOCYANE и ампули PHYTOLIUM 4 за справяне с косопада

Спечелих този шампоан и ампулите от играта на PHYTO във фейсбук.Искам да ви споделя,колко е добър.Шампоана е 200 мл.,течен е като консистенция,но прави обилна пяна.Икономичен е.В момента имам есенен косопад и шампоана  идва точно навреме.За сега съм ги ползвала само 4 пъти,но усещам разлика.Косопада ми намаля значително,а косата придоби блясък и изглежда по лъскава и красива.Няма парабени.Шишето е метално и е много удобно.След като свърши,може да се използва,за да се напълни с нещо друго.
                                                                 PHYTOCYANE
Мирише приятно.Съдържа гинко-билоба, витамин B6 и хинин.
Цена между 23-25 лева.

......................................................................................................................................................................
 PHYTOLIUM 4 лечение против хроничен косопад


Преди няколко месеца ползвах и ампулите против косопад.От тях останах изключително доволна.Тогава имах пролетен косопад,които беше много обилен.Освен,че спряха косопада изцяло,косата ми стана по-лъскава,по-здрава,заздравиха скалпа.Бях получила и пърхот от един шампоан на Avon,ампулите премахнаха и него.Заричам се повече никога да не използвам шампоани на Avon.Не стига,че не са евтини,ами са и бъкани с какви ли не вредни съставки.Ампулите миришат много хубаво на лимон и имат жълто-зелен цвят.Използват се на чиста коса,като една ампула се втрива в корените и се масажира няколко минути.Не омазнява косата,изсъхва бързо,като оставя приятен аромат на лимон и блясък.Ампулите са 12х 3.5 мл,на 2 реда по 6 с по един капкомер на ред.Една ампула е напълно достатъчна за едно ползване,но може и да се ползва и два пъти.Цената им е  100 лева,но определено си заслужават парите.Справиха се с няколко проблема,като косопад,пърхот,сърбеж,накъсана коса и липса на блясък.При мен косопада спря след седмата ампула напълно.

СЪСТАВКИ:
Екстрактът от шийтаке стимулира сиртуините - клетъчните протеини на дълголетието.
Биосъвместимият екстрактот стволови клетки на дива ябълка защитава космения фоликул и удължава живота на всеки косъм.
Екстрактът от сереноа инхибира 5-α-редуктазата - ензимът, отговорен за косопада. Почистващите и стимулиращи растителни масла регенерират и стимулират окололуковичната зона.
Солановите гликопротеини стимулират кератиноцитите за по-добър растеж и ревитализиране на косата.
Гроздовите процианиди и маслото от иланг-илангподобряват вътреклетъчните процеси за възстановяване на плътността и жизнеността на косата.

Giveaway-я ми от Fashion & Beauty

Здравейте,момичета!Днес пристигна подаръка ми от makeupbyjoanna909
Преди няколко дни видях,че печеля от Giveaway-а на Йоана.Много се зарадвах,когато видях името си.

Изпратила го е бързо и успях да го взема точно преди Нова година.
Това е първата ми награда от Giveaway,въпреки,че съм участвала само в 3 до сега.
Подаръка пристигна много сладко опакован.

И преди съм ползвала черен молив на Дебора Милано и когато видях,че печеля много се зарадвах,защото харесвам марката и качеството на козметиката.
Единия молив е черен,за очи,а другия е за устни,номер 220.Цвета на този за устни много ми допада.Светъл е и се размазва много лесно.Отива ми и мисля че ще го ползвам постоянно.
Получих и тестер на  маска за лице на Himalaya.Не съм я ползвала преди и нямам търпение да я изпробвам.Изглежда интересна:)


Благодаря много на Йоана за страхотния подарък,пожелавам и много бъдещи успехи и още много читатели.
Весел Празник на всички!