3.19.2014

Бебешки течен сапун за ръце и тяло Bimbi

Този продукт е италиански и е много хубав.Аромата е много сладък,ухае на торта или някакъв сладкиш с ванилия.Бял е на цвят и доста гъст.Опаковката е 200 мл,а цената му е 4 лева.Купих го от детски магазин.Детската козметика в последно време ми допада много повече,защото никога няма парабени,ухае супер сладко и състава е по-изчистен.Прави обилна пяна,но не се изплаква до край.Не омазнява,но оставя някакъв слой,подобно на лосиона за душ на Nivea.Все едно съм се намазала с лосион за тяло след това.Много по добре е обаче от лосиона на Нивеа.Този се изплаква,по-голямото количество,докато на Нивеа при мен нито се изплакваше,нито можех да го забърша.Лепнех цялата и удължавах къпането с по 10 минути.
 Удобна помпа и с интересна и весела форма.

Нови покупки

Много нови покупки чакат да пиша за тях,но все не ми остава време.Това е малка част от тях.Вече ги ползвам и от всеки продукт съм повече от доволна и ще си ги купя пак,след като ги изхабя.

 Сапун Бочко с лавандула.Много е хубав,не се разкашква и измива добре.Купих го за 0,80 ст.Ухае невероятно,прави обилна пяна.Харесва ми,че е по-нежен към кожата от обикновените сапуни.Купих си Тео бебе,пак с лавандула,но нямам време да го снимам.

 
Течен сапун със сребърна вода Bio G.
Този сапун е най-хубавото нещо,което съм си купувала тези дни.Освен,че е био и не съдържа нищо вредно(може да видите на втората снимка състава)аромата е повече от невероятен.Никога преди не съм помирисвала нещо такова.Освен,че прави страхотна пяна и се изплаква добре,за разлика от един течен сапун на Avon,който не се изплакваше ИЗОБЩО,много хубаво и омекотява.Може да се ползва и като душ гел.Помпата е удобна,количеството е 300 мл. и се хаби страшно бавно.
 Българско производство е.

Мокри кърпички,бебешки Lovely baby.Цената им е 2 лева за 72 броя.Най-евтините,който съм виждала и освен това нямат парабени,алкохол,големи и плътни са и са  с фигурки и с капаче,за да не изсъхват.Миришат дискретно на лайка,не е силен аромата.Почистват добре,без да правят пяна и това много ми харесва,защото съм попадала на такива,които правят пяна и  ръцете ми лепнат после известно време.

Тази покупка не е козметична,но реших и нея да споделя.Ролката е от H&M и струва 4 лева.Взех си два броя,но едната е вече почти пред свършване.Обира добре,но бързо се хаби и изхъхва бързо.5 метра е и има пунктир,по който да се къса,но не се къса лесно и право,а винаги накриво и извън пунктира.

Още неща чакат ред,скоро ще пиша и за тях.

Nivea lip butter

След като видях в блога на една блогърка за новия балсам на Нивеа се влюбих в него.Реших,че и аз трябва да го имам и си го купих.

Взех го от DM за 3,99.Беше на намаление.Той наистина се оказа много хубав.Аромата е толкова сладък и силен,обожавам го.Слагам си от него през няколко минути,макар да няма нужда.Даже,след като го купих не можах да издържа до нас,за да го снимам,а направо на си сложих.Много ми харесва,че е и доста икономичен и е голям грамаж.
 За това няма и опаковка.Няма цвят,макар да изглежда,че ще има някакъв на устните,напълно безцветен е.Отгоря си слагам червило или нищо.Имаше и с малини,но обичам балсами за устни с ванилия.