2.15.2014

Нови модни придобивки

Блуза с черепи H&M
цена17,90
Панталон на Теранова от разпродажба
цена 9,99
Маратонки Reebok от Спорт Депо
цена 60 лева на намаление.
В момента Спорт Депо до края на февруари имат намаление на спортни стоки до -60%.

Нови покупки за месец февруари



Orzene Beer шампоан за мазна коса.Обожавам шампоаните на марката.Освен аромат ми харесва и  това,че не е нужно да слагам балсам,за да се разреша.Но въпреки това ползвам балсам и в момента е на същата марка.Шампоана е 400 мл.Доста е икономичен,няма парабени.Пени се перфектно.Цена не помня,закупих го от Била,заедно с балсама.
##########################################################################
Оrzene Beer балсам за боядисана коса.И той няма парабени,въобще всички продукти на Орзен са без парабени.Съдържа комплекс от бира,серамиди и фито протеини,които правят косата ми по здрава.Защитава цвета,омекотява косата и помага за разресването,макар,че след шампоана балсам не ми е необходим. Балсама е почти същия като маската по гъстота и действие,но е по евтин.
##########################################################################
Тео бебе хипоалергенен шампоан.Шампоана е много евтина,струва 1,80 за 200 мл..Взех ги,защото много ми хареса и опаковката и цената.Без парабени е и е клинично тестван.Безцветен е и има лек аромат.Още не съм го пробвала,защото в момента ползвам шампоана на Orzene .
##########################################################################
Vichy Normaderm гел за лице.Това е любимия ми гел за лице.Последно го ползвах преди близо година,но пак се върнах към него.Купих го за 12 лева за 100 мл. продукт.Харесва ми,че не съдържа сапун,парабени и алкохол.Не щипе и не изсушава.Моята кожа е мазна и гела се справя чудесно с омазняването.Не изсушава много,но въпреки това,ако не сложа крем след него,кожата ми става за известно време доста суха и ми е малко некомфортно.Ползвам го вече два месеца и лицето ми много се е изчистило,даже има някакъв избелващ ефект.Страшно икономичен,а даже не се и пени толкова обилно.Слагам от него на върха на пръста си,колкото грахово зърно.
#########################################################################
Спирала Loreal Volume Million Lashes Excess
Това е новата ми спирала.Още не съм я ползвала и не мога да кажа нищо по специално за нея.Купих я защото много ми хареса четката.Струва 18 лева за 9 мл.
#########################################################################
Elseve  възстановяващ спрей срещу заплитане.Ползвала съм и спрейовете от другите серии,но този ми е любим.Взимам си го най-вече заради разресването.Винаги когато изляза от банята,косата ми е силно заплетена.Моментално разплита косата,но ако прекаля става много мазно и се омазнява.Не забелязвам да възстановява косата,аз използвам друга козметика за тази цел.Без изплакване е,не утежнява и не омазнява,макар,че избягвам да пръскам в корените.Не се изплаква и много ми харесва как омекотява.Няма силен аромат,краткотраен е.Купих го от Лили,в момента там има промоция на всички продукти на Лореал.Цената му беше 4,45 и направо го грабнахХаресва ми и шампоана от същата серия.
200 мл.