12.28.2013

merry christmas

merry christmas

Pippa Dee lace dress
$57 - debenhams.com

Black pumps
$190 - conleys.de

Black purse
$49 - amazon.co.uk

Tory burch jewelry
$105 - theoutnet.com

Lips makeup
etsy.com

12.27.2013

Охлаждащ и успокояващ гел за крака MATERNEA

Напоследък ми се налага да вървя пеша доста и краката започнаха да ме наболяват.На глезените получавам отоци,а пръсците ми се схващат.Започнах да използвам този чудесен крем на MATERNEA,който е за бременни,но може да се използва от всеки.На цвят е бял,има силен аромат на мента,няма изкуствени аромати.Консистенцията му е средно гъста.Разнася се лесно,не омазнява.Крема хидратира кожата, облекчава напрежението,и намалява дискомфорта. Попива бързо и не оставя мазни петна по дрехите.След като се намажа,веднага започвам да усещам захлаждане отвън,но в същото време някаква топлина.След това лягам,да си почивам и започва крема да ме успокоява и отпуска .Чувството е приятно и топло.


ОТ МАРКАТА: Охлаждащ и успокояващ гел за крака Maternea е хипоалергенен, дерматологично тестван, с лек ментов аромат от натуралните масла, без добавен парфюм, гарантирано безопасен за майката и бебето.



Крема съдържа: 
Натурални съставки

СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО на MATERNEA

Днес ще си поговорим за един продукт за стягане на тялото.Не само през лятото,но зимно време е много важно да го поддържаме.Днес ще ви представя 

СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО на MATERNEA

Продукта е предназначен за майки/бременни жени.Не вреди на плода и бебето.Аз лично бих го предпочела пред други подобни продукти,защото щом не вреди на бебето,за мен  е идеален и безопасен за здравето.Продукта не съдържа кофеин.Има съвсем лек жълт цвят,няма аромат.Разнася се много лесно,попива бързо и не оставя мазно усещане. Ползвам стягащия крем от 3 седмици и има минимален ефект!Това лято отслабнах доста,заради изпити и наистина имах нужда от стягане на някои места.Кожата на бедрата и корема ми се беше отпуснала малко.Определено ще продължа да го ползвам,защото има ефект,макар и малък и съм доволна от него.Не е много икономичен,защото не е мазен и трябва малко повече количество,но тази опаковка ще ми стигне за един месец.Мажа сутрин и вечер на бедрата и корема,като масажирам няколко минути.


150 мл
цена:
около 10-11 лева

Това което ми харесва:

# без парабени
# без парфюм и оцветители
#съдържа масло от шеа и витамин C
#виждам ефект след 3 седмици употреба



12.24.2013

ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА от KEUNE

Здравейте!Миналата седмица получих много приятен подарък изненада от Keune за Коледа.Реших да го споделя точно днес,преди Коледа.Когато ми звънна куриера просто нямах търпение да отворя пакета.Открих вътре два продукта от  линията So Pure и сладка,малка,дамска чантичка с логото на Keune,която вече успях да използвам.


 Шампоана и балсама са от органичната линия So Pure Organiс.Продуктите са без парабени и сулфати с арганово масло. Шампоана се пени много,а с балсама се разресвам за секунди.Много ми харесват и опаковките.Затварят се плътно и няма изтичане.Ухаят приятно и за дълго.

 Само растителни екстракти и етерични масла са използвани като натурално действащи съставки.
•    Без изкуствени аромати, цвят или животински субстанции.
•    Ароматите са от 100% органични етерични масла.
•    Предпазват боядисаната коса.
•    Всички шампоани са без сулфати.
•    Всички продукти са без парабени.
•    Всички продукти съдържат сертифицирано Арганово масло.


Много им Благодаря за милия жест и им пожелавам Весела Коледа и много бъдещи успехи!